utorak, 11. ožujka 2014.

ODSAD je za ženski orgazam dovoljan pritisak gumba!

Naslov koji sam pročitao i od kojeg sam ostao šokiran. Pa jebemu jel morate baš sve izmisliti!!
Zamišljam žene kako rapidno pritišču jebeni gumbić i bacaju se po krevetu doživljavajući
nešto što im do sada ni jedan muškarac nije mogao priuštiti ( govorim o onom malom broju, 80% žena koje ne može zadovoljiti ništa do kupnje novih louboutinki, pa odglume jebeni orgazam )

Pozitivna vijest je ta da će se aparatić ugrađivati ženama ..negdje..unutar njih..pa će muškarci
ipak moći odigrati važnu ulogu ženama koje vole automatic.
Do orgazma će se moći na manualan i automatski način rada.
Pod manualan spada ono kad žena sama kliče...tako da one sretnice koje su igrale "flappy bird" su
se već upraksirale...a automatski će vjerojatno biti ono kad budu imale sexualne odnose s muškim partnerom, gdje će partner u pravilu biti "autokliker".

A kad žena bude nervozna neće više biti  "šta je ,pms?" nego " šta je,prazne baterije?" pa će biti trč u market po nove duraselke. Ma ima da svojoj kupim akomulator od traktora pa nek se spoji,
valjda ga neće isprazniti do jeftine struje uveče. Jednom kad se čovjek navikne na dobro teško može bez toga, pa nedaj Bože da im se aparatić pokvari do servisa je valja baciti u hibernaciju.

Ok, po meni je sve ovo bullshit i obična laž, još jedna patka američke znanstvene industrije.
Ovo je bolje od odlaska na mjesec,  jer očito je da bi se uređaj trebao ugraditi negdje oko ženine G-točke, točke za koju ni Bog ne zna gdje ju je smjestio! Lakše je doći do mjeseca nego do nje. Točke koju je Todor nazvao točka selica, pa stoga neznam postoji li mjesto gdje ugraditi ovakvo čudo!
Drage kolege muškarci na svu sreću morat ćemo ju još uvijek sami satima tražiti i ganjati po ženinom tijelu u nadi da ćemo zadovoljiti svoju ženu makar na trenutak,trenutak dok joj se u misli ne vrate one louboutinke.

Nema komentara:

Objavi komentar