nedjelja, 16. ožujka 2014.

Kako bi eventualni 3.svjetski rat mogao utjecati na Hrvate?

( fiktivna budućnost )

Srbi su se odlučili boriti na strani Rusa te Amerikanci odluče baciti atomsku bombu na
manji srpski grad kako bi još jednom svijetu pokazali svoju vojnu nadmoć...
EMP (elektro magnetski puls) koji nastaje nakon eksplozije, širi se i uništava električne
uređaje u cijeloj okolici, uključujući i Hrvatsku.
Hrvatima usred pisanja statusa na facebooku dolazi do prekida rada računala te se svi mediji
pogase. U tom trenutku shvaćaju da su ostali bez svega, da su gladni, bez posla a računi im pod ovrhama....na rubu propasti čovječanstva Hrvati to napokon shvate i krenu na Markov trg u prosvjed.
Međutim, političari su već pobjegli u daleke zemlje, Australiju i Novi Zeland, gdje je Milanović nedavnim posjetom dogovorio njihovo utočište u slučaju rata. Platili sve, državnim novcem.
Na vratima svih institucija ( Sabor, Vlada, Ustavni Sud ) stoji natpis "Firma u stečaju".
Hrvati napokon shvaćaju da su prevareni od strane političkih elita koje su sami izabrali.
Trg štiti šačica policajaca te među njima Damir Ključić, sudski ovršitelj
koji je premješten na novo radno mjesto "krvnika" te im zapovijeda da prosvjednicima 
odrube glave. Policajci svjesni situacije odbijaju naredbe istoga koji urlajući prijeti "sve ću vas pokopati". Narod bijesan kreće na policiju ali u tom trenutku između njih stane Živi zid koji smiri situaciju i još jednom nađe mirno rješenje. Narod će upravljati državom a policija će služiti narodu.
Počinju se događati velike promjene u cijeloj zemlji..jer,napokon o svemu odlučuje 4,2milijona ljudi a ne 200 političara. Ukidaju se ovršni zakoni i oduzimanje domova,  HNB-u se ukida status "mjenjačnice" i daje joj se prava funkcija, strane banke koje nisu htjele surađivati napuštaju hrvatsku, gospodarstvo se oporavlja...rat u hrvatskoj je napokon gotov...rat protiv bankarskog sustava koji u današnje vrijeme vodi politiku Lijepe naše...

Nadajmo se da do 3. svjetskog rata neće ni doći...al neke stvari pred kraj su priznajte u svemu ovome lijepo zvučale...a sada pouka svega je: Ne bojte se  nečega što možda dolazi, već se borite protiv onoga što nas već uništava!



Nema komentara:

Objavi komentar